top of page
stamp-wit.png
FAMILIE.png

"De leukste verrassing is er eentje om in te kaderen."

 

Eindelijk tijd voor elkaar nemen. Familie is de plaats waar leven begint en liefde nooit eindigt.

Een gezin met twee, of juist een hele grote familie voor de lens.  Zelfs de minst camera liefhebbende personen mogen gerust zijn, het zal absoluut een leuke ervaring worden!  

Ik rij met veel plezier naar de zee en onbekende bloemenvelden. Of we gaan samen op zoek naar verborgen plekken in een urban jungle.

Ook liefhebbers van the Golden Hour zijn hier aan het juiste adres.

 

Heb je een zot idee? Nog beter!

whh-48.jpg
KOPPEL / GEZIN

"Koppel Shoot" 

Pak mekaar maar eens goed vast! ​'t Is toch zo schoon, de liefde. Al ben je nog maar net verliefd of word je 60 en wil je je lief nog eens diep in de ogen kijken. 

 

Van tijd tot tijd échte quality time inlassen is zalig.  Zet elkaar maar eens in de bloemetjes.

"Gezellig Gezin

Met je gezin op avontuur, van een topdag gesproken!  En er nog knappe foto´s aan overhouden, dat is een win-win. 

ZWANGER / BABY

"Zwanger" 

Pronken met die bolle buik!

Het leven dat in je groeit, daar mag je fier op zijn. Reden te meer om mooie plaatjes te pakken van jou, je partner en buik. Want voor je het weet vliegen de 9 maanden voorbij en ligt jouw baby in je armen.

"Baby

Een fotoshoot als het kleintje is geboren (tot 6 maanden) zal altijd spontaan en uit het leven gegrepen zijn. We gaan voor het vastleggen van de echte gierenbrullenlachen-momentjes en de gezellige knuffel partijen. Kies hierbij zelf waar de fotoshoot zal doorgaan, liever thuis of in een park? Alles kan!

FRIENDS / FAMILIE

"Friends & Family" 

Een onvergetelijke dag met je hele familie, of een uitstap met vrienden. Zodra de covid-maatregels het toelaten, leggen we dit moment vast.

"A day in our lives

De kindjes die spelen, samen puzzelen of buiten ravotten. Met deze fotoshoot worden  jullie dagelijkse activiteiten vastgelegd. Want ´t zijn de kleine dingen die er toe doen!