1/8
stamp-wit.png
bedrijf.png

"Je bedrijf heeft een sterk verhaal dat verteld moet worden."

 

Om een sterke employer branding op poten te zetten laat je best het gezicht van je bedrijf zien. Portretten en teamfoto's in de stijl van je bedrijf geven kracht aan je verhaal. Dat kan er strak uitzien met krachtige poses voor een wit doek. Of in een relaxte sfeer in de werkomgeving. 

Belangrijk voor ons is dit: Wie zijn de hardwerkende krachten achter het succes? Laat maar eens zien wat jullie in huis hebben! We Have Heart legt het met veel plezier vast. 

GAGA01-2020-1_edited.jpg
 

"Bedrijfsreportage" 

In een digitale wereld als vandaag kunnen beelden die impact genereren niet ontbreken. De identiteit van je bedrijf is van grote waarde.  Een zakelijke shoot met een twist? Collega's in hun werkende habitat? De architecturale hoekjes en kantjes van het gebouw?

 

Of je nu een eenmanszaak leidt, een KMO runt of een multinational bent: de beelden zullen spreken! 

"Bedrijfsportretten" 

Ook brengen we graag jullie hele bedrijf in beeld door portretten te combineren met bedrijfsbeelden voor een complete fotoreportage.

 

"Magazines" 

In magazines is het de kunst om vluchtige ogen te laten stoppen. De foto’s moeten er uit springen. Met veel plezier ga ik er 100% voor om lezers te laten stoppen met bladeren. Fotoshoots met een hoekske af of sterk minimalistisch, wat de job ook inhoudt, ik hou wel van een uitdaging.

"Mode" 

Dat je nieuwe collectie van het scherm mag spatten. Ik werk graag samen ideeën uit om het gevoel en de beleving van mode zo intens mogelijk te laten overkomen. De creativiteit en stijl die je in je campagne steekt, laat ik er uit komen op foto. Van de shoot op locatie tot packshots. Ready, set, go.

 

"Events" 

Hangen de slingers? Alle vlaggen in de lucht? Crew check? En actie! Hoe heerlijk het is om een geslaagd event op te zetten, hoe belangrijk het ook is om daar knappe foto’s van te hebben. De sfeer proeven, echte emoties pakken, de warmte van de mensen voelen.

Ik beweeg me vlot over het hele event en doe er alles aan om een prachtig totaalbeeld neer te zetten.

Gaande van culturele events, festivals, concerten tot bedrijfsevents, ik leef me met plezier in jullie event in. 

"Netwerken is ook werken."

 

Personeelsfeesten, bijeenkomsten om te netwerken, congressen, en ga zo maar door.

Het leuke koppelen aan het harde werken, da's pas een topcombo. 

Als je beslist om samen met je organisatie de bloemetjes buiten te zetten dan wil je daar later ook nog van kunnen genieten. Online op je website, op social media of in de pers. ​Spontane momenten en sfeerbeelden die tot leven komen, daar doen we het voor.  

Alle beelden kunnen in een online fotogalerij geplaatst worden zodat ze gedeeld kunnen worden. 

 

Maak de sfeer en gezelligheid helemaal compleet en check hier onze photobooth!

 
ThomasEnAstrid-408
ThomasEnAstrid-408

ThomasEnAstrid-408
ThomasEnAstrid-408

1/1

Maak je feest echt onvergetelijk en ga voor urenlang entertainment voor jou en je gasten. Onze photobooth werd op maat gemaakt, wordt voorzien van professionele studioverlichting en is super gemakkelijk in gebruik. Hoedjes, maskers, sjaals en meer. Laat je volledig gaan met de attributen die worden meegegeven. Als we het doen, doen we het goed! 

Welke formule je ook kiest, je krijgt een onbeperkt aantal fotoprints. Iedere keer rollen er twee strips uit de booth. Alles achteraf bekijken? We’ve got you covered. Alle foto’s komen in een online fotogalerij. 

Say Cheese!

photobooth-wit.png

We Have Heart & Friends 

Wij zijn fan van passionele mensen die je feest of event helemaal af maken.

Onderstaande partners zijn toppers in hun vak, ontdek ze! 

40262254_320915551804249_654250620147990

Mosa Mosa is een cateringbedrijf dat voor soul food met een verrassende twist zorgt. Van finger lickin’ good gesproken, Mosa Mosa mmmm...

deschorre.png
Plume-logo-test.jpg
Logo_H_Closed_whitespace.png
kf-logo-web.png
logo2019.png
Screen Shot 2021-01-16 at 20.53.29.png
cropped-Weddingplanner-Parcoeurs-Parcoeu

Top duo Ann en Karen zijn 'private eventplanners' Voor grote en kleine gezelligheid kan je Parcours Parcoeurs inschakelen.

Odisee_Logo_Co-hogeschool.png
logo-2020-wit.png
RLDV_logo_2019_positief.png
Netwerk-Bewust-Verbruiken.png
GreenQueens-full-transparant.png
case-logo.jpg

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat. We beantwoorden uw voorstel zo snel mogelijk.