top of page
stamp-wit.png
bedrijf.png

"Je bedrijf heeft een sterk verhaal dat verteld moet worden."

 

Om een sterke employer branding op poten te zetten laat je best het gezicht van je bedrijf zien. Portretten en teamfoto's in de stijl van je bedrijf geven kracht aan je verhaal. Dat kan er strak uitzien met krachtige poses voor een wit doek. Of in een relaxte sfeer in de werkomgeving. 

Belangrijk voor ons is dit: Wie zijn de hardwerkende krachten achter het succes? Laat maar eens zien wat jullie in huis hebben! We Have Heart legt het met veel plezier vast. 

GAGA01-2020-1_edited.jpg
BEDRIJFS PORTRET

"Bedrijfsreportage" 

In een digitale wereld als vandaag kunnen beelden die impact genereren niet ontbreken. De identiteit van je bedrijf is van grote waarde.  Een zakelijke shoot met een twist? Collega's in hun werkende habitat? De architecturale hoekjes en kantjes van het gebouw?

 

Of je nu een eenmanszaak leidt, een KMO runt of een multinational bent: de beelden zullen spreken! 

"Bedrijfsportretten" 

Ook brengen we graag jullie hele bedrijf in beeld door portretten te combineren met bedrijfsbeelden voor een complete fotoreportage.

MAGAZINES / MODE

"Magazines" 

In magazines is het de kunst om vluchtige ogen te laten stoppen. De foto’s moeten er uit springen. Met veel plezier ga ik er 100% voor om lezers te laten stoppen met bladeren. Fotoshoots met een hoekske af of sterk minimalistisch, wat de job ook inhoudt, ik hou wel van een uitdaging.

"Mode" 

Dat je nieuwe collectie van het scherm mag spatten. Ik werk graag samen ideeën uit om het gevoel en de beleving van mode zo intens mogelijk te laten overkomen. De creativiteit en stijl die je in je campagne steekt, laat ik er uit komen op foto. Van de shoot op locatie tot packshots. Ready, set, go.

EVENTS

"Events" 

Hangen de slingers? Alle vlaggen in de lucht? Crew check? En actie! Hoe heerlijk het is om een geslaagd event op te zetten, hoe belangrijk het ook is om daar knappe foto’s van te hebben. De sfeer proeven, echte emoties pakken, de warmte van de mensen voelen.

Ik beweeg me vlot over het hele event en doe er alles aan om een prachtig totaalbeeld neer te zetten.

Gaande van culturele events, festivals, concerten tot bedrijfsevents, ik leef me met plezier in jullie event in.